Saimaa Challenge 2021

Saimaa Challenge

PALAUTEKYSELY

Oliko kilpailukeskuksen palvelut riittävät ja paikka toimiva? Parkkipaikka, WC:t, suihkut, ruokailu jne. Olisimme huonon sään sattuessa voineet ottaa sisätiloja enemmän käyttöön, kuten liikuntasalin reitin suunnittelua varten. Koronan johdosta pyrimme kuitenkin välttämään sisätilojen käyttöä.
Pyrimme antamaan kaikki kilpailun aikaiset ohjeet kirjallisina, jotta jokainen joukkue saa samat ja tasapuoliset ohjeet. Olivatko prologin ja Rutolan Questin, sekä muu kilpailun aikainen ohjeistus tarpeeksi selkeää?
Tehtävärastin ideana oli esitellä kilpailijoille Salpalinjan linnoituksia. Tehtävä oli tarkoituksella rakennettu teemalliseksi tämän aihealueen ympärille. Tarkoitus oli, että etsittävät koodit ovat linnoituksista helposti löydettävissä, kunhan käy kaikissa paikoissa. Kohteiden ja niiden sisäseinien kilpailun aikainen kosteus kuitenkin yllätti järjestäjät ja näin ollen koodeille ei ehditty miettimään parempia paikkoja kuin missä ne lopulta olivat. Oliko tämän kaltainen tehtävärasti toimiva? Toivoisitko teemallisia osioita jatkossakin seikkailukilpailuihin?
Suunnistus oli haastava, mutta oliko se liian haastava?
Kuinka vaativana pidit pyöräilyreittiä?
Mielipide melontareitin pituudesta
Mitä mieltä olit kilpailukartoista? Olivatko ne selkeät?
Tulosten julkaisuviiveen ja kuntosarjan luvatun radan pituuden ylityksen osalta tehtiin varmaan jonkinlaiset kyseenalaiset ennätykset, mutta miten muuten onnistuimme tapahtuman järjestelyissä? Millaisia asioita haluaisit tuoda itse kilpailuun tai ylipäätään tapahtumaan mukaan? Mitä toivoisit lisää? Mitä vähemmän? Missä onnistuimme? Missä olisi parannettavaa? Sana on vapaa.