Saimaa Challenge

Saimaa Challenge

Seikkailukilpailu Saimaan upeissa maisemissa.

6.7.2021

TIETOA TULOKSISTA


Moi kaikki kilpailijat!

Moni on varmasti odotellut kuumeisesti lopullisia tuloksia kilpailusta, emmekä mekään niitä ole unohtaneet. Tässä tarkempaa tietoa asiasta ja syy siihen mikä niissä kestää.

Vielä tuntemattomasta syystä kilpailun maaliintulossa emit-korttien luku käyttämäämme tulospalveluohjelmistoon ei onnistunut. Emit-korttien tiedot kyllä saatiin luettua varajärjestelmiin, joten kaikkien joukkueiden data on tallessa, mutta näiden järjestelmien kautta emme suoraan pysty tuottamaan itse tuloksia. Ensisijaisen tulospalveluohjelmiston valmistaja on luvannut auttaa meitä ongelmassa ja heidän arvion mukaan olemassa olevasta datasta pitäisi tulokset pystyä generoimaan jälkikäteen myös heidän ohjelmistoon. Tämän asian selvittäminen menee kuitenkin ensi viikkoon, koska avainhenkilöt ovat olleet tämän viikon toteuttamassa toisen tapahtuman tulospalvelua.

Jos tulosten luominen olemassa olevan datan perusteella automaattisesti ei onnistu, niin tarvittaessa saamme koostettua ne vaikka käsin. Olisimme toki halunneet julkaista tulokset jo kilpailupäivänä, mutta aina kaikki ei mene niin kuin haluaisi ja tämäkin on hyvää oppia tulevaisuutta varten. Pahoittelemme tätä viivettä, toivomme kärsivällisyyttä ja pidämme teidät ajan tasalla tilanteesta. Ensi viikolla tiedämme tästä asiasta lisää.


3.7.2021

KIITOS !


Järjestäjän kannalta oli raskas ja antoisa päivä.

Pahoittelut heti alkuun pitkästä kuntosarjan radasta. Osaaminen ei riittänyt sen osalta tällä kertaa – parannetaan seuraavalla kerralla.

Tulospalvelussa olleiden ongelmien takia tuloksia emme todennäköisesti saa vielä tänään julki.


Kolmen kärki kilpasarjoissa on kuitenkin palkittu ja palkinnot on jaettu seuraavasti.

Kilpa miehet

  1. Team Auto Aatamila
  2. Avanti Adventure
  3. Sappion Veikot

Kilpa seka

  1. Multisport.fi
  2. HK Varma Team
  3. Northern Adventure Team

Kilpa naiset

  1. Karsu.fi / Ursak
  2. AKK
  3. Viking Kittens

3.7.2021

KILPAILUN SEURAAMINEN29.6.2021

KAPTEENIEN KIRJEET


Ensimmäinen kapteenien kirje on lähtenyt ilmoittautuneille maanantaina 22.6. Toinen kapteenien kirje on lähetetty 29.6.Näissä kirjeissä selvennetään kilpailun kulkuun ja siihen muuten liittyviä asioita osallistujille.


1. Kapteenien kirje

2. Kapteenien kirje


Vinkkivideo vesistön ylitykseen


4.6.2021

JÄRJESTELYJEN TILANNE 4.6.


Ilmoittautumisten tilanne on vihdoinkin saatu päivitettyä verkkosivuille. Jo tulleille jälki-ilmoittautuneille lähtee tänään tiedot osallistumismaksun maksamisesta sähköpostiin.


Peruutuspaikkojen avoin myynti alkaa nyt.


22.4.2021

TIEDOTE


Saimaa Challenge siirtyy.


Vaikka alueen sosiaali- ja terveyspiiri hyväksyi tekemämme tartuntatautien torjuntasuunnittelman, emme saaneet poikkeuslupaa AVI:lta. Joten tänään tullut päätös kuuden hengen yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksen jatkamisesta ensi kuun puoleen väliin asti estää Saimaa Challenge seikkailukilpailun järjestämisen suunnitellusti toukokuun alussa.


Tapahtuman uusi päivämäärä on lauantai 3.7.


Voimassa olevat ilmoittautumiset siirretään oletusarvoisesti uudelle päivämäärälle. Jos ette halua tai pysty tuolloin osallistumaan, niin osallistumismaksu palautetaan 10€:n käsittelymaksua lukuunottamatta. Pyydämme tekemään peruutukset 7.5. mennessä, jonka jälkeen voimme avata ilmoittautumisen uudelleen mahdollisten peruutuspaikkojen täydentämiseksi.


Olemme pahoillamme muutoksesta ja toivomme että lisääntynyt harjoitteluaika palvelee hyvin valmistautumisessa seikkailuun.